Representants dels comerços i autoritats locals van presentar ahir la campanya | Josep Bagur Gomila

TW
0

Un total de 35 comerços des Mercadal participen en la campanya «Per Nadal vine a comprar as Mercadal», que per primera vegada impulsa l'equip de govern d'aquest municipi amb l'objectiu de dinamitzar l'economia local.

La campanya, presentada ahir pel batle, Francesc Ametller, i la regidora de Comerç, Regina Sintes, en companyia de represenants de comerços, està estructurada en dues branques: una dirigida als comerços i una altra enfocada als clients d'aquests establiments.

Un jurat format per regidors i representants de diferents entitats locals escollirà aquest dissabteels els tres comerços amb la millor decoració nadalenca, segons l'originalitat mostrada. Els titulars dels establiments premiats rebran cadascú dos-cents euros.

El dia 5 de gener tindrà lloc el sorteig entre els clients que hagin comprat a qualsevol dels locals participants. Els agraciats seran obsequiats amb un primer premi de dos-cents euros, dos de cent i quatre de cinquanta. En total, es repartiran 1.200 euros.

L'únic requisit és que tots els premis s'han de gastar en els establiments que prenen part en la campanya. «L'objectiu és reinvertir els doblers en el poble per ajudar a dinamitzar l'economia», explica Regina Sintes.

Els locals de restauració no participen en aquesta iniciativa nadalenca. «Les diferents jornades gastronòmiques que es realitzen durant l'any ja ajuden a dinamitzar aquest tipus d'establiments. Es Mercadal es conegut per la qualitat dels seus restaurants», explica la regidora de Comerç. «La resta de comerços fa un gran esforç per dinamitzar, perquè obre durant tot l'any».