Uns 20 jugadors dels equips PreBenjamí Futbol 6 i escoleta han participat aquest divendres en la campanya organitzada per la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Lluís i han après a plantar un pi al Parc de Sa Garrigueta | Youtube: Centre Cultural i Esportiu Sant Lluis

TW
0

Una vintena de jugadors dels equips prebenjamí futbol 6 i escoleta del Centre Cultural i Esportiu (CCE) Sant Lluís van aprendre a plantar arbres aquest divendres passat, gràcies a un conveni signat l'estiu passat entre aquesta entitat esportiva i la regidoria municipal de Medi Ambient .

Amb l'ajuda i direcció dels serveis tècnics de l'Ajuntament, els jugadors, amb edats compreses entre els quatre i sis anys, van plantar 21 pins al parc de Sa Garrigueta. «Els fillets, que els van apadrinar, també van conèixer les cures bàsiques que cal proporcionar a les plantes i algunes de les seves característiques», explica el vicepresident del CCS Sant Lluís, José María Vidal.

El titular de Medi Ambient de Sant Lluís, Llorenç Carretero, explica que aquesta iniciativa obeeix a la necessitat de repoblar aquesta zona, afectada pels temporals.

Segons el citat conveni, els jugadors llueixen a les seves samarretes l'escut municipal i el lema «A Sant Lluís jugam net, miram pel medi ambient». La primera iniciativa d'aquest acord va tenir lloc fa dos mesos, quan els fillets van aprendre tot el que envolta la processionària. La propera se centrarà en el reciclatge, segons va confirmar aquest dissabte Carretero.