TW
2

Sense pràcticament aturar. Es Migjorn ha continuat aquest diumenge amb més intensitat que mai el segon dia de les festes de Sant Cristòfol d'enguany, que ha culminat amb l'entrega de les canyes al darrer jaleo a Sa Plaça.

I és que as Migjorn són dematiners. A les 8 ja la banda s'ha passejat pels carrers del poble per anunciar l'inici d'un altre dia de festes amb la diana. Una hora més tard els protagonistes han estat ja els caixers i cavallers, amb l'inici del replec. La fabiolera, Adriana Moll, ha encapçalat la comitiva amb la seva tonada fins a reunir tota la colcada, presidida pel caixer batle, Pere Moll i el capellà, Llorenç Sales.

Noticias relacionadas

Amb puntualitat, poc abans de les 11, ha començat la missa de caixers a l'església i una hora més tard els cavalls han començat a botar a Sa Plaça, amb el jaleo. A mesura que anava avançant el migdia cada vegada hi havia més gent, que no han volgut perdre els instants del jaleo. La bulla i l'alegria ha esclatat cap a les tres manco quart, quan després de les tres voltes, ha donat inici la votla de l'entrega de les canyes, que s'acaba, com sempre as Migjorn, amb la samba animada per la banda dirigida per Isaac Mascaró.

A la jornada del dissabte, es van realitzar 26 assistències sanitàries, dues d'elles per intoxicacions etíl·liques que van ser traslladades a l'hospital Mateu Orfila.