TW
1

Alaior viu els dies previs a les seves festes de Sant Llorenç amb esdeveniments com el d'ahir fosquet a l'ermita de Sant Llorenç de Binixems, amb el tradicional replec de cavalls i cavallers.

Un centenar de persones van acompanyar els caixers en aquesta anada fins a l'ermita. Com era habitual, s'havia organitzat un servei d'autobús, per evitar col·lapses de cotxes. I també hi eren els músics de la Banda d'Alaior, que s'encarregaren de posar-hi les notes festives.

Després del replec, els cavallers van acompanyar la imatge de Sant Llorenç fins a Alaior, on quedarà fins el cap de setmana que ve que es celebraran les festes patronals.

Els actes van continuar a Sa Plaça, amb l'actuació de la Banda de Cornetes i Tambors, amb la posterior convidada del caixer batle del bienni, Cristóbal Marqués, a participar a les festes, i l'actuació de la Banda de Música.

Noticias relacionadas

Per altra banda, a la plaça des Ramal també hi va haver música, amb el grup So Funk.

Aloencanta

Però aquest cap de setmana hi ha hagut més actes festius, com l'Aloencanta, que va crear un ambient fantàstic pels carrers del poble, on s'hi celebraven els tradicionals sopars de vesins.

A la convocatòria hi van ser els cantaires alaiorencs del Dit i Fet, que van comptar amb la visita d'integrants del grup Va Gros, de Maó, i dels membres de Sa Vessa Mos Fot. Els tres col·lectius van fer circuits diferents, escampant la música i el bon ambient per cada racó d'Alaior