Jaleo diumenge de Sant Llorenç a Alaior | Gemma Andreu

TW
8

Després d'un dissabte viscut amb molta emoció i energia, Alaior ha continuat aquest diumenge amb molt d'ambient els actes de Sant Llorenç. Al matí, els cavallers han recorregut els carrers de la població, mentre han anat a recollir el caixer capellà i el caixer batle.

Posteriorment s'ha traslladat la imatge de Sant Llorenç a l'església de Santa Eulàlia, on s'ha celebrat la missa de caixers.

Noticias relacionadas

Després la comitiva ha fet diversos caragols pels carres per dirigir-se a continuació a sa Plaça, plena des de feia ja estona, on amb les notes de la Banda des Migjorn ha començat el jaleo a les 12.55 hores i amb un termòmetre que marcava 31 graus.

Durant la celebració del jaleo, el cavaller Toni Benítez ha sofert una caiguda juntament amb el seu cavall. Ha estat atès per efectius de la Creu Roja i posteriorment evacuat a l'hospital Mateu Orfila per al seu reconeixement. En principi patia una contusió abdominal i estava pendent de radiografies per valorar el seu abast.

El Jaleo ja estava en marxa i al llarg de dues voltes es va viure en gran. A les 14.45, després d'un breu descans, es van començar a repartir les canyes, una animada festa que es va allargar fins passades les quatre de la tarda.