Al Pla de Sant Climent es va celebrar un jaleo viscut amb moltes ganes i amenitzat per la Banda des Migjorn Gran | Josep Bagur Gomila

TW
1

Santclimenters i molta gent de fora, com cada any; una gernació entregada i amb una manera particular de gaudir-la, per les petites dimensions del poble, que la fan molt familiar. El programa festiu va començar aquest dissabte sense que el mal temps fes la guitza, malgrat les tempestes de divendres, i amb la repicada de campanes puntual a les 17 hores, els coets i els passacarrers amb la Banda de Cornetes i Tambors de Maó i els gegants d’aquesta ciutat i Llucmaçanes.

Va ser Tomeu Pons, vicepresident de l’Associació de Veïns, organitzadora de la festa amb coordinació amb l’Ajuntament, l’encarregat de fer entrega de la bandera a la caixera fadrina, Maria Gomila Stuhr-Wulff.

Noticias relacionadas

El primer toc de fabiol, juntament amb aquest moment al local de l’entitat, sempre és molt emotiu. Aquest any ho ha estat especialment per en Tomeu Pons, al fer ell l’entrega de la bandera per primera vegada.

El replec cap a la qualcada, formada per 43 caixers, amb el caixer batle, Toni Vidal, i el fabioler, Lito Vinent, va seguir fent vibrar després a una multitud creixent, la que anava arribant al Pla de Sant Climent disposada a viure les tres voltes del jaleo, amb la Banda de Música des Migjorn Gran que l’amenitzava. Aquest any, el primer jaleo es va voler avançar per tal que no acabés tan tard com l’any passat.