Aquest divendres s’inaugura a Alaior la cinquena edició de «Dies de flors» i ja han començat els preparatius | Javier Coll

TW
3

Alaior i es Castell celebren aquest cap de setmana les seves festes de les flors per a celebrar la primavera i dinamitzar els pobles. Com en edicions anteriors, diferents punts de les dues poblacions s’omplen de flors i d’ornamentació decorativa. Igualment es fa una crida als veïns perquè col·loquin testos amb flors a les portes i finestres.

A Alaior se celebra la cinquena edició de «Dies de flors» amb una ampliació dels espais que seran decorats per aquesta ocasió. L’activitat es farà els pròxims divendres, dissabte i diumenge al poble, 17, 18 i 19 de maig a Cala en Porter i, finalment, els dies 24, 25 i 26 a Son Bou.

Aprofitant aquesta iniciativa la decoració vegetal que ara es munti a Cala en Busquets quedarà instal·lada de forma definitiva.

El certamen floral alaiorenc s’inaugura aquest divendres, a les 13 hores i s’ha dissenyat un itinerari de muntatges per visitar. Per acompanyar la iniciativa els comerços obriran el dissabte capvespre i el diumenge matí. Igualment onze bars i restaurants han preparat una ruta de tapes.

Coincidint amb «Dies de flors», l’Associació de Comerciants d’Alaior, que enguany celebra el seu 25è aniversari han preparat la desfilada Lô Moda que es farà dissabte a les 20 hores a la Plaça des Ramal.

Floreix es Castell

Es Castell celebra la seva tercera edició de «Floreix es Castell», que enguany es fa coincidir amb les activitats de la segona edició de les jornades hispano-britàniques i una ruta de tapes en la que participen onze bars i restaurants.

D’aquesta manera la població més oriental de l’Illa viurà una doble festa carregada d’activitats que comencen aquest divendres amb la desfilada de The City of Norwich Pipe Band, una banda de gaiters d’Escòcia.