Cartell de les festes de Sant Joan 2019, obra de Sergi Garcia | Sergi Garcia

TW
2

A menys d’un mes per l’inici de la gran festa de Ciutadella i de tota l’illa, «Es Diari», amb el patrocini d’Endesa, repartirà amb l’edició d'aquest divendres el pòster de les festes de Sant Joan 2019 que enguany té una clara dedicació a les dones.

La imatge captada pel nostre fotògraf Sergi Garcia està plena de significat perquè correspon a la mà i a una part del braó de la dona de Santi Cortés, s’homo des Be. Neus Andreu porta un tatuatge amb la creu de Sant Joan a l’alçada d’aquesta part de la seva extremitat.

Noticias relacionadas

El fotògraf es va fixar en el detall i se li va ocórrer fer-li una foto amb el floc de l’anyell. La imatge, nítida i acolorida, és d’una gran bellesa més enllà del seu significat santjoaner.

Sergi Garcia ha destacat que la fotografia esdevé un petit homenatge a les dones «que senten tant la festa que fins i tot es tatuen, sempre fent feina a l’ombra i tan poc reconegudes».

El pòster de Sant Joan 2019 de «Es Diari» es distribuirà a partir d'aquest divendres de forma gratuïta, amb la compra del diari, i es repartirà de franc a tots els subscriptors de Ciutadella.