Francina Bosch va emocionar als assistents amb la seva interpretació | Gemma Andreu

TW
0

La plaça dels Pins acollí aquest dijous vespre la trobada santjoanera del 7è concurs de sons de fabiol, organitzada pel bar Es Fabiol. To, sentiment, emocio i capacitat per a oferir els diferents toc: primer toc, replec, toc de dol i darrer toc.

Nombrós públic va escoltar amb atenció la interpretació que van oferir els deu participants, sis en la categoria infantil, i quatre en la d’adults. L’acte va ser presentat per Miquel Fullana, que va mantenir l’emoció i l’interès fins al darrer moment.

El jurat qualificador va estar integrat en aquesta convocatòria per Laura Anglada, regidora de Festes; el cantant Leonmanso; Silve Pons, gerent del setmanari «El Iris»; el fotògraf del MENORCA «Es Diari», Josep Bagur Gomila, i l’editor, Josep Pons Fraga.

Noticias relacionadas

A la categoria infantil els participants van ser Rubén Benejam Gener, de dotze anys; Sergio Romacho, d’onze; Enric Juaneda, de nou; Nick Lemek, de set; i Gerard Moll Marquès, de tretze; als que es va afegir Macià Barber, de dos anys. El guanyador va ser el qui va obtenir l’aplaudiment de més llarga durada, concretament Sergi Romacho, que podrà recollir roba a Mango Kids; i una entrada per a acudir durant una jornada amb tota la seva família a l’Aquacenter de Cala en Blanes. Els propietaris d’aquest parc aquàtic van obsequiar amb una entrada a la resta de participants d’aquesta categoria infantil.

Els participants adults van ser Martí Pons Juaneda, Francina Bosch, Adri Lemeck i Jesús Fernández. En aquest cas si que es va produïr deliberació a càrrec del jurat, que decidí atorgar el primer premi a Francina Bosch, consistent en un viatge per a dues persones a Mallorca, a càrrec de Viatges Magon, i un sopar -també per a dues persones- en el restaurant Es Pinzell.

El segon classficat va ser Jesús Fernández, que s’emportà una selecció de producte de Vinum i una altra selecció aportada per El Paladar. I Adri Lemeck, en tercer lloc, va recollir unb cafetera Illy.

Alfonso Torrent Vivó, en nom de la família organitzadora i del bar Es Fabiol va agraïr la participació de tots els ‘fabiolers’, petits i grans, i també la resposta de públic. «Es un homenatge al nostre germà Pepe, que començà el concurs, i noltros el continuam».