Els Vespres d’Art des Mercadal permeten també descobrir l’interior d’algunes cases del poble | Manolo Barro

TW
0

La primera jornada d’una nova edició dels Vespres d’Art va tornar a omplir es Mercadal de curiosos i aficionats a l’art, que van poder recórrer un circuit format per més d’una trentena de cases particulars, que convertides per una nit en galeries d’art acollien obres de diverses disciplines artístiques.

Entre les obres exposades hi predominava la pintura, però també es podien veure obres de joieria, ceràmica, torneria o escultura, entre altres.

Cita consolidada

Els Vespres d’Art són una cita que ja s’ha consolidat en el calendari cultural estival, i que cada vegada compta amb més sol·licituds d’artistes que hi volen exposar les seves obres. «Poden participar tots els artistes que tenen una relació directa amb el municipi, ja siguin nascuts aquí, residents o que tenguin casa al poble. I després convidam a alguns artistes de renom. Quan tenim totes les cases plenes hem de dir que no», explicava Tòfol Gomila des de l’associació d’artistes Punt @art, entitat que organitza l’esdeveniment.

Entre els artistes que es podien veure ahir, destacaven noms com Marc Jesús, Josep Moncada, Pacific Camps, Carlos Mascaró o Gabriela Carballo.

A més, durant tot el vespre, els visitants també van poder gaudir de diverses actuacions musicals en directe.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 17 de agosto en Kiosko y Más