El batle de Maó tornarà a presidir la qualcada de les festes de Gràcia. | Gemma Andreu

TW
4

El màxim responsable de l’Ajuntament de Maó, Héctor Pons, repetirà en el càrrec de caixer batle en les properes festes de la Mare de Déu de Gràcia. Una situació que es produirà tot i que, d’acord amb el pacte de govern entre PSOE i Ara Maó, el càrrec pertocaria a la segona formació. Des d’aquest partit, Conxa Juanola ha renunciat per motius personals.

D’aquesta manera, la qualcada que encapçalarà Héctor Pons es completarà amb els mateixos membres que l’any passat. Gerard Villalonga serà el caixer capellà, Ainhoa Llambías sortirà com a caixera batlessa de Sant Climent, David Mir com a caixer batle de Llucmaçanes, Ignacio Benítez serà el caixer casat, Pere Marquès el caixer pagès i María Cristina Mata i María Dolores Iglesias seran les caixeres vocals. La comitiva l’encapçalarà el fabioler, Cristóbal Vinent, i Maria del Mar Pons i José Pablo Melià són suplents.

Canvi de caixera fadrina

Quant a la caixera fadrina, enguany durà el penó Emma Benítez, en substitució de Marta Mercadal. Cal recordar que els protocols de les festes de Gràcia indiquen que cada Junta de Caixers ha de nomenar dos caixers fadrins.