El disseny de les camisetes, associat als conceptes i els colors d’Estrella Damm, és un treball realitzat per l’il·lustrador holandès Rick Berkelmans, ‘Hedof’, amb el seu valorat estil pop i colorista. Enguany l’entrega de les camisetes es farà de forma individualizada.

TW
5

Estrella Damm i «Es Diari» han decidit mantenir enguany la promoció de la camiseta de les festes, amb un lema d’acord amb la suspensió dels actes de Sant Joan d’enguany. Una mesura que s’ha entès i acceptat per l’excepcional situació que vivim d’ençà que es va decretar l’estat d’alarma i amb l’objectiu d’impedir nous contagis per la pandèmia.

Tot i aquest acord, el poble de Ciutadella mantén ben viu el caliu i el sentiment entorn d’aquesta celebració festiva. Sant Joan constitueix la cita anual més esperada pel que suposa d’història, tradició i espectacle eqüestre.

Des d’aquests plantejaments, Estrella Damm i «Es Diari» donen continuïtat a aquesta esperada iniciativa de la camiseta de les festes. I ho fan amb aquest missatge: «Duim sa festa dins» que expressa un potent sentiment santjoaner, perquè la festa de Ciutadella es viu dins els cors, on tot l’any hi bateguen el tambor i el fabiol.

El disseny de la camiseta, brillant i alegre, associat als conceptes i els colors d’Estrella Damm és un treball realitzat per l’il·lustrador holandès Rick Berkelmans, ‘Hedof’, amb el seu estil pop i colorista.

Les camisetes s’entregaran de franc a les oficines del Diari MENORCA a Ciutadella i Maó a partir del 15 de juny a canvi de dur 15 xapes de cervesa Estrella Damm fins a esgotar les existències. És una promoció destinada exclusivament a majors de 18 anys. Es podran recollir amb totes les mesures de seguretat en l’actual fase avançada de la desescalada a Menorca, i, per tant, s’entregaran només mitjançant atenció individualitzada i personalitzada.