Federico Manuel Cortés i Anna Rubió, amb el cartell del festival. | R.C.

TW
9

El món del circ pren protagonisme a partir d’avui de la mà del VIII Festival Acirkaos, una edició que s’ajusta a les circumstàncies amb un format adaptat i amb canvi d’escenari. Es farà a Maó i Es Mercadal.

El Parc Rochina de Maó acollirà avui la primera jornada del festival de circ, amb propostes gratuïtes per al públic, a partir de les 20.30 hores, amb les actuacions del Gran Pepot i de la Compañía Almargen.

El Museu de Menorca es convertirà dissabte en escenari del plat fort d’aquest festival. Amb l’aforament limitat i venda d’entrades anticipades (6 i 8 euros), les portes s’obriran a les 19 hores, amb diverses activitats i després hi haurà les actuacions de la Compañía Chicharrón Circo Flamenco, que combina les malabars amb els ritmes flamencs. Tancarà la nit Dj Bass.

Diumenge el festival arribarà al Recinte Firal des Mercadal amb la Gala Circense. Conduida per Malu Morro, actuaran Dudu Arnalot, Carol i Emma, Davel Puentes, Roser Camila Grigera, Selkettrip, Enigma i Irene Estradé. Les entrades valen 6 i 8 euros. Per altra banda, el cap de setmana que ve Acirkaos farà les jornades professionals.