La Colla de Gegants de Maó amb en Tomeu i na Guida i els gegantons homònims. | Gemma Andreu

TW
3

Els gegants de Maó, en Tomeu i na Guida, i els seus homònims gegantons ja ocupen un lloc privilegiat en els balcons de l’Ajuntament i en el hall de l’edifici, respectivament, després que ahir abandonessin el magatzem municipal.

La plantada dels gegants, un dels actes del programa que enguany es celebra al voltant de la festivitat de la Mare de Déu de Gràcia, va atreure l’atenció dels més petits de la ciutat, però en aquesta ocasió no va anar acompanyada del sempre animat passacarrers, a causa de les mesures per evitar la propagació de la covid-19.

Noticias relacionadas

No obstant açò, la passejada dels gegants i dels gegantons en Tomeu i na Guida pels carrers de la ciutat fins arribar a l’Ajuntament no va passar desapercebuda pels maonesos i els turistes que en aquells moments es trobaven pels carrers o a les terrasses dels bars.

La novetat d’enguany ha estat l’estrena dels gegantons en Tomeu i na Guida, dues rèpliques    infantils de 2,10 metres d’altura dels gegants, que també podran ser visitats a l’interior de l’Ajuntament

Activitat

La pròxima activitat en què els gegants de Maó tindran el seu protagonisme serà «Tornam per Gràcia», que tindrà lloc els dies 7 i 8 de setembre al pati del mirador del Claustre de Sant Francesc. Es tracte que els més petits i majors puguin anar a veure la família dels gegants, acompanyats de la Xaranga de Maó. El dimarts dia 7 serà a les 18.30 hores, mentre que el dimecres dia 8 la cita és a les 11.30 hores.