Antoni Carrillos i Catalina Ferrer, ahir, durant la presentació del programa.

TW
9

A Maó es va presentar ahir el programa «Parelles lingüístiques», la iniciativa que impulsen les regidories de Política lingüística i Participació ciutadana de l’Ajuntament de la ciutat de llevant.

L’objectiu d’aquest projecte és posar en contacte a persones catalanoparlants, amb altres que volen reforçar l’aprenentatge de la llengua catalana. Segons    va explicar el    regidor    de    Política    lingüística, Antoni    Carrillos, «es    tracta    d’una manera distesa i no acadèmica d’aprendre a expressar-se en català i de conèixer una cultura diferent, mentre dues persones passegen o prenen un cafè».

Per la seva part, la regidora de Participació ciutadana, Catalina Ferrer, va apuntar que «poden participar    en aquestes    trobades    totes    les    persones    majors    de    setze    anys», i va destacar també que va dirigit tant a persones que parlen català habitualment, com a aquelles que tenen unes poques nocions de l’idioma i tenen interès en agafar fluïdesa, perdre la vergonya i incorporar la llengua pròpia de Menorca en la seva vida quotidiana.

Perquè el programa tengui eficàcia, es demana als voluntaris lingüístics que facin trobades amb una freqüència mínima d’una per setmana, amb almenys deu reunions.

Per participar en la iniciativa és necessari que els interessats s’inscriguin. Ho han de fer a través d’una adreça electrònica que és voluntariatlinguistic @ajmao.org.

Antoni Carrillos i Catalina Ferrer, ahir, durant la presentació del programa.