Menorca Regió Europea de Gastronomia 2022 disposa de la seva pròpia pàgina web

TW
2

Menorca Regió Europea de Gastronomia 2022 disposa de la seva pròpia pàgina web que incorpora tota la informació relacionada amb la distinció que durant al llarg de l’any convertirà l’Illa en un dels destins més destacats en l’àmbit europeu. Aquesta web està disponible en quatre llengües, català, castellà, anglès i francès.

La nova web és una iniciativa de l’Associació Leader Illa de Menorca, finançada amb el fons Feader en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de les Illes Balears, que neix com a eina de difusió del mandat de Menorca com a Regió Europea de Gastronomia, distinció concedida per l’Institut Internacional de Gastronomia, Art, Cultura i Turisme (IGCT), amb la finalitat de difondre la importància de la diversitat alimentària i estimular la creativitat i la innovació gastronòmica.

La web ofereix informació sobre l’impacte i el significat del mandat de Regió Europea de Gastronomia, a més d’una completa informació sobre la gastronomia menorquina i dels principals productes de l’Illa.

Així, un dels principals apartats de la web és el del programa d’activitats que inclou un informació detallada dels més de cinquanta actes i esdeveniments que es celebraran al llarg de l’any 2022.

També s’inclou un apartat amb les notícies relacionades amb la Menorca Regió Europea de Gastronomia i els seus protagonistes, a més d’un formulari mitjançant el qual les entitats, associacions, empreses i particulars poden adherir-se al projecte.