Un moment de la trobada aquest dilluns capvespre dels amics a la zona del Pont d’en Gil | Josep Bagur Gomila

TW
0

Un grup d’onze aficionats a la fotografia van retre aquest dilluns un sentit homenatge al recentment traspassat Pau Gener (1958-2022), amb una sortida fotogràfica al Pont d’en Gil, un dels llocs preferits del que també va ser un enamorat de la fotografia.

La sobtada mort de Pau Gener, tot i arrossegar una malaltia des de feia temps, va deixar trasbalsats la legió d’amics que tenia, entre ells els amants de la fotografia que amb ell van compartir la dèria per captar imatges de la natura i el paisatge de l’Illa, entre altres. Després del funeral va sorgir la idea de retre un homenatge a la seva memòria, mitjançant un acte al qual a ell també li hagués agradat participar, fent una sortida fotogràfica.

Va ser així que la iniciativa es va transmetre al grup de fotògrafs aficionats que en els darrers anys han participat en diferents tallers de fotografia, primer al Centre Municipal d’Art de Ciutadella i després a Tallers d’Art, a més de convidar altres fotògrafs que el coneixien. Aquests tallers, que anaven acompanyats de sortides per fotografiar la posta de sol i la Via Làctia, entre altres temes, van ser un punt d’encontre d’amants de la fotografia, que amb el pas del temps es va convertir en una vertadera amistat, donada la personalitat accessible de Pau Gener.

La trobada d’ahir va comptar amb l’assistència d’onze fotògrafs, alguns altres no hi van poder assistir per diferents motius, els quals van es van concentrar a l’aparcament del Pont d’en Gil per poder fotografiar la posta de sol en aquest indret emblemàtic de la costa de Ciutadella, que Gener també havia immortalitzat al llarg de la seva vida.