Les patinadores del Grup Show Gran de l’Escola de Patinatge Artístic de la Unió viatgen il·lusionades per fer un bon paper al XX Campionat d’Espanya.  | E.P.A.U.

TW
0

El passat 6 de març, el Grup Show Gran de l’Escola de Patinatge Artístic de la Unió es va proclamar campió de Balears en la competició celebrada a Palma. El grup de patinadores viatja aquest divendres mateix cap a Reus on dissabte participaran en el XX Campionat d’Espanya de Grups Show. És la segona vegada que participen en un campionat d’àmbit nacional, donat que ja ho van fer el 2012

Laura Pérez Melià, Ariadna Orfila Pons, Marina Pons Catchot, Carlota Marqués Llabrés, Aina Cardona Gelabert, Judit Carreres Mercadal, Paula Fluxà Salom, Paula Sabater Gallofré, Laia Pons Gomila, Clara Olives Bonilla, Noelia Flórez Rotger, Yaiza Gómez Álvarez, Sara Uhler García, Ainet Riera Marquès, Blanca Fluxà Salom, Marina Abad Ramos, Blanca Pons Catchot i Amaia Marqués Llabrés són les 18 patinadores del Grup Show Gran de l’Escola de Patinatge Artístic de la Unió que demà intentaran mostrar la millor versió i aconseguir el millor resultat al Pavelló Olímpic de Reus, amb l’ajuda de l’equip tècnic format    per les directores Liber Olives i Mary Mier i l’ajudanta Clara Catchot Villalonga.

El 2020, les patinadores de l’Escola de Patinatge Artístic de la Unió van obtenir la plaça per participar en el Campionat d’Espanya, però la irrupció de la pandèmia de la covid-19 va impedir la celebració del Campionat. Aquesta vegada han hagut que esforçar-se de nou per classificar-se i participar al XX Campionat d’Espanya, un esdeveniment esportiu que serà retransmès per diferents canals de televisió, i que fins i tot té una repercussió internacional, en el que participen més de 700 esportistes de gairebé totes les comunitats autònomes de l’estat espanyol.

La participació en el Campionat d’Espanya ja representa per si mateix un premi, donat que permet competir juntament amb grups del nivell del Masnou, Girona o Olot, tots ells mundialistes.