Un dels vídeos de la campanya sobre Sant Joan | Youtube: Ajuntament de Ciutadella de Menorca

TW
4

L'Ajuntament de Ciutadella i l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) han posat en marxa una campanya de conscienciació sobre les festes de Sant Joan, amb el lema 'Pel Sant Joan Que Estimam'. L’objectiu és aconseguir «una actitud de respecte cap a la festa per part de totes aquelles persones que hi assisteixin», davant «la necessitat d'aconseguir una actitud respectuosa i col·laboradora amb una celebració que atrau cada any a milers de persones».

La campanya consta de diferents vídeos testimonials amb protagonistes de les festes demanant responsabilitat a tota la població, que s’emetran a les cadenes de televisió IB3 i TV3, que es podran veure a tot Balears i també a Catalunya.

En el spots es poden veure des d’un pagès, una madona, infants, una voluntària de Sant Joan i una de la Creu Roja i un policia local explicant la seva visió de la festa, alhora que fan una crida a viure la celebració amb seny i respecte.

Noticias relacionadas

L’ajuntament informa que el principal públic al qual es vol arribar és la població jove que visita Ciutadella durant les festes, així com els seus familiars, perquè «entenguin tot allò que representa, comporta i es viu per Sant Joan i adoptin una actitud col·laboradora i d'implicació».

La campanya està finançada per l'AETIB, es difondrà a través de xarxes socials, pàgines web i també espots a les cadenes de televisió IB3TV i TV3, que es podran veure a tot Balears i també a Catalunya. A la vegada, també s'emetran falques sonores a diferents emissores de ràdio de Balears i Catalunya, i també a través de Spotify.

[Pots veure la resta de vídeos en aquest enllaç]