TW
0

Les festes majors d’Alaior es van traslladar aquest dilluns per un moment al Cós de la ciutat amb la celebració de les corregudes de Sant Llorenç, que van ser organitzades pel Club Hípic Alaior i Club Lô Esport Atletisme. Les dues competicions van comptar amb l’assistència d’un nombrós públic que no es va voler perdre una doble activitat esportiva que des de fa anys se celebra el dilluns de la festa.

Corregudes de Sant Llorenç. Foto: Josep Bagur

El cavaller Marc Villalonga va ser el guanyador en la modalitat de curses de cavalls, que va comptar amb la participació de set cavallers. El segon lloc es va adjudicar a Josep Carreras, mentre que Joan Moll va aconseguir la tercera plaça.

Homes, dones, escolars

Per altra banda, les corregudes també van comptar amb la participació d’homes, dones i joves. En la categoria masculina, el guanyador va ser Gerard Pons i el segon classificat Toni Febrer. En la categoria femenina, es va imposar Julia Rosi, seguida de Gibet de la Fuente. I finalment, en la categoria escolar, la primera classificada va ser Julia Albiol, mentre que Izan Mora va entrar en el segon lloc.