La competició de natació ha comptat amb 33 participants. | CN Maó

TW
0

Juan Manuel de Lozar, amb un temps de 31 min 19 s, i Marta de Vicente, amb 37 min 04 s, han estat aquest diumenge els guanyadors absoluts, en la categoria masculina i femenina, respectivament, de la Travessada nedant al port de Maó, inclosa en les festes de la Mare de Déu de Gràcia 2022. A més, Álvaro Clavijo s'ha imposat amb 6 min 45 s en la travessada popular, essent amb 11 anys el nedador més jove i Damián Muñoz el més veterà amb 57 anys.

Álex Gómez (2n), Juan Manuel de Lozar (1r) i Óscar Florit (3r) | CN Maó

La prova organitzada pel Club Natació Maó ha comptat amb 33 nedadors, 24 en la modalitat absoluta i amb un recorregut de 2.100 metres, que ha començat a la casa Venècia, passant per la riba nord, rodejant l’Illa Pinto i fins a Autoritat Portuària, i nou en la modalitat popular amb un trajecte de 400 metres, fent la distància de banda a banda del port, en la que han participat cinc membres del Club Vidalba i dos monitors.

Noticias relacionadas

Quant als altres resultats de la prova absoluta, en la categoria masculina el segon classificat ha estat r Álex Gómez amb un temps de 31 min 26 s i tercer Óscar Florit amb 31 min 50 s, mentre que en la categoria femenina la segona ha estat Laura Juanico amb 44 min 48 s i Carolina Espinosa amb 49 min 24 s.

Laura Juanico (2a), Marta de Vicente (1a) i Carolina Espinosa (3a) | CN Maó

I en la prova popular, el segon classificat ha estat Iván Puglya amb 9 min 01 s, mentre que Sandra Pons amb 9 min 39 s ha quedat en tercer lloc.