Els millors dibuixos han estat de Saüc Truyols Alcázar i Júlia Mir Serra.

TW
0

La Sala Muntifuncional des Mercadal ha acollit aquest divendres el lliurament de premis als guanyadors de la XIX edició del Concurs de dibuix 'Un Parlament per a tots i totes' i de la XVI edició del concurs d'expressió escrita 'Valors i Parlament'.

En la categoria «Illes Balears», el tercer premi de dibuix ha correspost a Saüc Truyols Alcázar, del col·legi públic Mare de Déu del Toro d'Es Mercadal. En la categoria «Menorca», el primer premi de dibuix ha estat per a Júlia Mir Serra, del CEIP Castell de Santa Àgueda de Ferreries.

El primer premi d'expressió escrita ha correspost a Alba Forcadas Pons, del CC Nostra Sra. de la Consolació de Ciutadella. També s'han lliurat dos premis per a la participació que han correspost al col·legi públic Inspector Doctor Comas Camps d'Alaior i al col·legi públic Àngel Ruiz i Pablo.

El primer premi d'expressió escrita ha correspost a Alba Forcadas Pons,

A la cerimònia, que ha estat encapçalada pel president del Parlament, Vicenç Thomas, hi ha participat una representació de tots els centres de Menorca que han participat en el concurs. L’organització dels concursos de dibuix i expressió escrita tenen per objectiu donar a conèixer a tot l’alumnat de 6è de primària de les Illes Balears el funcionament, l’organització i la composició de la cambra parlamentària.

En aquesta edició organitzada pel Parlament de les Illes Balears, amb la col·laboració de la Conselleria de Cultura i Formació Professional, s'han presentat 2.088 dibuixos i 1.282 redaccions de vuitanta-un centres de primària de les Illes Balears, la qual cosa ha suposat una excel·lent participació.

En concret, per la categoria Menorca, s'han remès un total de 233 dibuixos, des de 11 centres i 175 redaccions de 8 centres.