La presentació de la nova edició de Maó+Flors s'ha fet aquest dilluns | Josep Bagur Gomila

TW
2

En el marc d’una nova edició del programa d’activitats de primavera Maó+Flors, l’Ajuntament ha donat a conèixer que des del dimecres 17 i fins al diumenge 21 de maig es podran trobar i visitar «una cinquantena de propostes divulgatives, culturals i de dinamització entorn de la temàtica floral; i enguany, concretament, de l’artística».

Al llarg del cap de setmana del 20 i 21 de maig, la ciutat viurà els dies de més activitat, en el quals els residents i els visitants podrancontemplar la cinquantena d’espais habilitats, així com les instal·lacions decorades amb motius florals, guarnides per a l’ocasió. El programa que s’ha elaborat amb tota la informació sobre Maó+Flors també inclou un mapa amb les ubicacions concretes d’aquests espais.

Tallers, rutes guiades, activitats per a infants i xaranga de gegants també animaran els diferents emplaçaments del centre de Maó. A més, 38 comerços s’han adherit a la celebració i estaran engalanats amb motiu d’aquesta iniciativa. Alguns d’aquests comerços també s’han apuntat, paral·lelament, al Concurs de Mostradors, els premis del qual es lliuraran demà dimecres.

La decoració dels carrers de les ciutats amb motius floral, al voltant d’un programa d’activitats, s’han implantat ja a la majoria de localitats de Menorca. Maó en va ser capdavanter, ja que Maó+Flors va començar a caminar l’any 2008. Amb algunes aturades i canvis d’orientació, aquesta iniciativa ha mantingut el seu vigor i la prova és com s’ha extès arreu de l’Illa.