Paula Seguí i Anna Serra lideren un grup de veïns que enramen el Camí des Castell. | Gemma Andreu

TW
0

Encara que a l’acte de presentació de les Festes de la Mare de Déu de Gràcia, el batle, Héctor Riudavets, havia avisat que molt probablement enguany no tindria lloc el tradicional berenar de caixers, finalment sí n’hi haurà.

I és que una simple telefonada de Paula Seguí, llegenda del bàsquet menorquí, va ser més que suficient. «És una tradició que no s’ha de perdre. S’ha fet a les festes durant més de 20 anys i li tenim molt de carinyo, ja que tots els veïns hi col·laboren», explica Seguí.

Noticias relacionadas

Així doncs, Héctor li va presentar a Anna Serra, membre de l’Asssociació de Veïns de les Tanques del Carme. D’aquesta forma, han anat teixint una xarxa de contactes i veïns disposats a donar relleu a una iniciativa que sempre havien duit a terme un grup de veïns del Camí des Castell, amb el mític Yurca al capdavant.

Sense oblidar les arrels de la tradició, el berenar que tindrà lloc a les 9 hores del dijous 7 també comptarà amb la participació d’aquells que sempre han format part de la tradició, els quals Paula Seguí també vol que se sentin «involucrats». «Volem que el berenar es mantingui més anys i que la gent més jove del barri comenci a agafar el relleu», conclou l’organitzadora.