Petits i grans es van reunir davant l’església per celebrar el segon jaleo de les festes menors. | Rita Pons

TW
0

Sant Lluís va posar ahir el punt i final a les seves festes menors, amb la qualcada i el jaleo d’ases de Sant Lluïset. Va ser després que la jornada anterior s’haguessin de suspendre alguns actes programats pel mal temps.

Les festes de Sant Lluïset han quedat a mitges per la cancel·lació de la qualcada i el jaleo de la primera jornada. Així i tot, es van mantenir la xocolatada popular i les actuacions musicals de Dj Catchot i el grup Feeling. Abans, dins el Club de Jubilats, es va fer l’entrega de les culleretes als caixers que havien de participar a la qualcada mentre sonava la tonada del jaleo.

D’aquesta manera i sense que els cavalls en fossin protagonistes, s’arribava a la segona jornada festiva, reservada en aquest cas per al jaleo d’ases, que sí es va poder fer amb normalitat. L’acte es va celebrar al migdia davant l’església.

Així mateix, unes hores més tard, al Circuit Natural va tenir lloc el concurs de paelles, essent la manera més gastronòmica per donar per acabades les festes.