Dos cavallers corren abraçats al tram final del Cós | Josep Bagur Gomila

TW
0

Després del jaleo, la festa es va traslladar al Cós de Gràcia. Encara que hi havia 35 cavallers presents, les Corregudes s'han dividit en dues tandes de cinc parelles cadascuna. És a dir, deu curses amb un total de vint caixers.

Noticias relacionadas

A la primera, cal destacar la participació de pare i fill: Nacho Benítez Catchot amb el seu cavall Custer i Jordi Benítez Torrent amb Arret. Esdevenint la quarta parella participant, van arrancar una gran onada d’aplaudiments i victorejos per part del públic. Ambdós es van fondre en una abraçada molt sentida a la part final de la seva demostració, convertint-se d’aquesta manera en un dels instants més emocionants de les Festes de la Mare de Déu de Gràcia d’enguany.

_JB_1995.jpg

La resta de cavallers participants, entre la primera i la segona tanda van ser Casimiro Rodríguez, Joan Villalonga, Gabriel Sans, José Luis Callejas, Josep Callejas, Lorenzo Giménez, Ignacio Juan Cecilio, José Naharro, Francisco Rojas, Francisco Javier Moll, Lorenzo Gomila, Jesús Ignacio Fedelich, Víctor Escandell, Noa Fedelich, Rafel Carreras, Adrian Tadeo i Adrian Ney Carballo, qui va participar tant en el primer torn com en el segon.