TW
0

El Club Natació Maó va celebrar aquest diumenge la tradicional Travessada nedant del port de Maó, amb motiu de les festes de la Mare de Déu de Gràcia amb la participació de prop de 40 nedadors.

La Travessada nedant al port de Maó va comptar amb quatre categories: masculí i femení de la travessa llarga, entre Casa Venecia i Autoritat Portuària; i masculí i femení de la travessa curta, entre    Illa Pinto i Autoritat Portuària.

Noticias relacionadas

La primera categoria va ser la travessa llarga masculina. David Simonet va obtenir el primer lloc, seguit per Álex Gómez en segon lloc i Pepe de Olives en tercera posició. En la categoria femenina de la travessa llarga, Noa Cascallar es va proclamar guanyadora, mentre que Blanca Pous va aconseguir el segon lloc i Begoña Llabrés va ocupar la tercera posició en el podi.

A la travessa curta masculina Pablo Blasco va destacar com a primer classificat. Marc Cortés va obtenir el segon lloc i Tin Florit va arribar en tercera posició.

Finalment, en la travessa curta femenina, Alicia Ciudad va assolir el primer lloc, mentre que Sandra Pons va aconseguir la segona posició i Ma José Villalonga va acabar en tercera posició.