Presentació aquest dijous a Palma de l’edició de 2023 amb organitzadors, col·laboradors i patrocinadors

TW
0

La catorzena edició de la Mostra de Cuina Menorquina que es celebrarà del 22 de setembre al 8 d’octubre a gairebé 40 restaurants de l'Illa, es va presentar aquest dijous a bord d’un vaixell a Mallorca, per atraure visitants de l’illa vesina, el principal emissor dels clients d’aquest esdeveniment.

El president de Restauració Menorca, José Bosch, explica que la presentació de la mostra al vaixell «Ciudad de Palma» mentre era amarrat al Moll Vell del port de Palma va tenir una acollida fabulosa amb assistència també de diversos mitjans de comunicació de Mallorca.

Degustació

José María Borrás, xef de l’agroturisme Santa Mariana, un dels establiments participants a la mostra que comença la propera setmana, va preparar davant dels assistents a la presentació a Palma, una proposta gastronòmica basada en productes del seu hort.

José Bosch recorda que la mostra «vol ser un esdeveniment desestacionalitzador i per tant, hem d’anar a cercar mercat. Aquest any és el primer que hem anat a Mallorca i hem fet la presentació a bord d’un vaixell. Ha estat molt polit, estem molt satisfets. No descartam fer la presentació en propers anys a Barcelona, a ports connectats amb Menorca».

També van assistir el director de CAEB, Enric Casas; la directora insular de Promoció Turística de Menorca, Begoña Mercadal; autoritats del Govern balear, organitzadors, patrocinadors i col·laboradors de la Mostra. Durant l’acte s’informà de les dates i els restaurants on es podrà degustar una variada oferta gastronòmica que farà relluir la cuina menorquina tradicional i de nova creació, basada en producte local i de temporada. Els restauradors elaboraran un menú a vint euros amb beguda a part o un altre menú amb preu lliure. La informació detallada es troba a mostradecuinamenorquina.com.