Imatge de la Mostra d'Entitats celebrada l'any 2019 a Ferreries | Sergio Garcia

TW

La vuitena Mostra d’Entitats de Menorca «El Batec de l’Illa» es durà a terme as Castell el dissabte 7 d’octubre entre les 10 i les 16 hores, organitzada pel Fòrum ETS Menorca amb l’objectiu de promoure el treball que realitzen les entitats del tercer sector.

D’aquesta forma, el públic pot conèixer de manera enriquidora i divertida el teixit associatiu de l’Illa. La jornada constarà de diferents activitats obertes tant a majors com a petits. A més, aquestes s’ofereixen de manera interactiva durant tot el matí. També hi haurà actuacions musicals en l’escenari central. Finalitzarà amb un gran menjar col·laboratiu organitzat per Fra Roger i el projecte de formació de Caritas, Ca n’Aguedet.

Tots aquells que hi vulguin participar s’han d’inscriure enviant un correu electrònic a forumetsmenorca@gmail.com i abonar un tiquet de 3 euros. Des del Fòrum indiquen que volen crear «un espai que uneixi a la ciutadania i al teixit associatiu de Menorca, fomentar el diàleg, la col·laboració i el coneixement de la riquesa de les associacions de l’illa».    És precisament per aquesta raó que conviden a tota la població a unir-se en aquest dia «tan especial».