Joc de la Bolla a Sant Lluís | R.M.

TW
0

El Centre Cultural i Esportiu Sant Lluís obre la seva setmana gran. Fins al pròxim diumenge 1 d’octubre, l’entitat esportiva durà a terme una sèrie d’activitats per tal de celebrar el seu cinquantè segon aniversari.

Després d'un cap de setmana d'activitats esportives, l’activitat torna el dilluns 25 amb un assaig obert de la coral del Centre. L’acte es realitzarà de les 19 fins a les 20.30 hores al primer pis del CCE.

L’endemà, es disputarà una partida del Joc de la Bolla de les 16 fins a les 18 hores, moment en el qual tothom qui vulgui podrà provar de jugar.

El dimecres a les 18 hores, partides ràpides de petanca a les pistes del poliesportiu, mentre que a les 20 hores hi haurà el tradicionals partits de bàsquet de veterans (masculí i femení).

El dijous 28, el Pla de sa Creu acollirà de 17.30 a 20.30 hores el torneig d’escacs.

El dissabte, el junior masculí jugarà contra La Salle Palma a les 12 hores i els regionals, davant el Sami a les 19 hores.

La nota musical la posaran el pianista Marco Mezquida el divendres 29 a la Sala Albert Camus i el grup folklòric al Pla de sa Creu diumenge, 1 d’octubre a les 20 hores. A més, la sala Albert Camus també acollirà les obres de teatre «El Debat» i «Kowalski en tres actes» dissabte dia 30 a les 20 hores, per les quals es poden comprar les entrades a ticketib.