Ulke, campió adult del concurs    | Miriam Sarmiento

0

El cavall Ulke i l’egua Cuaresma D Centurión van guanyar aquest diumenge el X Campionat de Balears 2023 Morfològic-Funcional que el cap de setmana s’ha celebrat a les instal·lacions del club hípic Son Martorellet, a Ferreries, organitzat per la Real Asociación de Criadores de Caballos de Pura Raza Española. Els jutges de la competició hípica van ser Philip Belhoussine Drissi i Miguel Martínez Tebar.

La desena edició del Campionat de Balears de morfologia i funcionalitat equina va comptar amb la participació de 35 exemplars que pertanyen a 21 ramaderies balears, de les quals 14 són de Menorca i 7 de Mallorca.

Cuaresma D Centurión, campiona adulta del concurs. | Miriam Sarmiento

Precisament, aquest cap de setmana Ulke va repetir com a guanyador del concurs en la seva categoria, donat que ja es va proclamar campió de la competició celebrada l’any passat, essent el seu propietari Alejandro Vinent.

Els exemplars guanyadors i classificats en segon lloc dels premis especials van ser els següents:

Millors Moviments:

• Categoria Jove, campió Talentoso Yam II i subcampió Campera Ca II.
  • Categoria Adulta, campiona Cuaresma D Centurión,
  • Categoria Adult, campió Costalero del Pozo.

Concurs:

• categoria Jove, campiona Duquesa de Vinent i subcampiona Dulce Sínia.
  • Categoria Jove, campió Talentoso Yam II i subcampió Selecto GR.

Quant al concurs, la campiona va ser Cuaresma D Centurión i la subcampiona Oms Menta; mentre que el campió va ser Ulke i el subcampió Barquito YSL.