Membres dels consells escolars van ser els encarregats de presentar els nous itineraris | Katerina Pu

TW
7

A Maó ja són set els centres escolars adherits al programa «Camins Escolars», després que aquest curs s’hagin incorporat tres escoles més: sa Graduada, Antoni Juan i Sant Josep.

«Camins Escolars» comptava amb quatre itineraris, per anar als CEIP Mare de Déu de Gràcia, Mateu Fontirroig, Maria Lluïsa Serra i Mare de Déu del Carme.

L’objectiu d’aquests traçats és fomentar les anades a l’escola a peu, amb itineraris segurs, els quals estan dissenyats de manera que, fins i tot els infants més petits, s’hi puguin orientar.

Els tres nous recorreguts s’inauguraran amb activitats de dinamització. Infants, famílies i professorat aniran a l’escola acompanyats per la companyia Teatre de Xoc, de 8 a 8.30 hores. Aquest dimecres serà el torn del CEIP Antoni Juan, dijous aniran a sa Graduada i divendres, a Sant Josep. A més, enguany s’afegeixen a la iniciativa comerços i establiments de la ciutat. Són els Comerços Amics, situats en el recorregut i senyalitzats, i al qual els infants poden recórrer per demanar ajuda en qualsevol moment.