El batle Lluís Camps i el regidor de Cultura Miquel Alzina.

TW
5

L’Ajuntament des Castell ha organitzat per primera vegada l’acte d’encesa de l’enllumenat nadalenc, que tindrà lloc aquest dissabte, a les 17.30 hores, a càrrec d’Aina, Sergi i Íker, els tres alumnes del CEIP Àngel Ruiz i Pablo, que van guanyar el concurs nacional de robòtica, l’octubre passat. A més, actuarà el grup Teatre de Xoc.

L’enllumenat nadalenc s’ha instal·lat als carrers principals habituals del nucli urbà, com són Gran, Victori, Sant Jordi, Sant Josep, i per primera vegada, s’ha ampliat la il·luminació de festes a les urbanitzacions, concretament a les entrades de Son Vilar, Santa Anna, Sol de l’Est i Trebalúger, amb la previsió en anys pròxims d’estendre’s a les altres urbanitzacions.

Betlem muntat a la ràdio municipal del poble. | Ràdio Es Castell

Una altra novetat d’aquest any és la ubicació del betlem municipal, a l’enfront de l’edifici de l’Ajuntament, perquè sigui més visible, accessible i integrat a l’entorn nadalenc que s’ha preparat en aquesta zona de concurrència i reunió dels vesins del poble.

Recuperació de la Nit Jove

A més, enguany s’ha recuperat la Nit Jove, que es celebrarà el dia 23 de desembre, a les 22 hores, a la plaça Esplanada. L’esdeveniment comptarà amb la performance del grup Xafogor, que inclou entre els seus integrants alguns joves des Castell; l’animació del DJ Kike Sastre; a més de la col·laboració d’altres persones i organitzacions del poble que s’han unit perquè aquest esdeveniment sigui un èxit.

Les altres activitats previstes són el Mercat de Nadal a l’envelat de l’Esplanada els dies 16 i 17 de desembre i la tradicional arribada dels Reis el dia 5 de gener, amb el repartiment dels regals als domicilis el dia 6.