TW
0

Els Reis d'Orient han aconseguit completar amb èxit una nova visita a Menorca aquest dissabte al matí, satisfent el màxim de desitjos possibles dels nens de l'illa. Han conclòs la seva jornada repartint els darrers regals a Sant Lluís, Es Castell i Llucmaçanes.

Ses Majestats han hagut de superar una nit complicada amb pluja, vent, trons i llamps, dificultant la seva important tasca d'il·lusionar els infants menorquins. Tot i això, han mantingut viva la tradició i han repartit molts regals arreu de l'illa.

Com és costum, les darreres visites les han realitzat a Sant Lluís, Llucmaçanes i Es Castell. Aquest últim va ser el punt de partida després de l'arribada dels Reis el divendres a la nit, i ahir van recórrer els carrers del poble per fer el repartiment als diferents domicilis.

Pel que fa a les cavalcades, a Sant Lluís i Llucmaçanes, l'arribada dels Reis Mags (Melcior, Gaspar i Baltasar) va ser aquest matí, amb un lleuger retard al nucli santlluïser. L'inici del recorregut, que sol ser a les 6.45 del matí, es va endarrerir fins a les 8.30 hores, una decisió encertada ja que va permetre evitar el vent i la pluja, assegurant un recorregut sense problemes.

Els Reis, aclamats per centenars de persones, van passejar pels principals carrers de Sant Lluís, fent parada a la Sala Albert Camus i a la parròquia, acompanyats de tota la cavalcada. Més tard, van complir amb l'esperat moment de repartir regals als domicilis, amb la joia desbordada dels més petits.

A Llucmaçanes, el poble maonès, va haver-hi un pla alternatiu en cas de mal temps, però afortunadament, les condicions meteorològiques van permetre iniciar el recorregut a les 8 del matí, inicialment amb una mica de pluja que aviat va desaparèixer. Així, casa per casa, els Reis han portat alegria en forma de regals a tot el poble.