Muntatge en vídeo d’una col·lecció de fotografies de les Nits de música al carrer, guanyador del premi periodístic Domingo Marquès, obra de Tomàs Rotger Cardona. | Youtube: Menorca · Es Diari

TW
0

El muntatge en vídeo d’una col·lecció de fotografies de les Nits de música al carrer va merèixer el premi Domingo Marquès d'Es Diari. L’autor és Tomàs Rotger Cardona, un fotògraf expert que sempre ha mostrat6 especial interès per fotografiar a música i pels retrats.

Les fotografies mostren l’ambient de les nits de música a Maó durant l’estiu, fixant sobretot l’interès en els primers plans, on es descobreix la passió dels músics durant les actuacions, i pels detalls de l’ambient.

Tomàs Rotger (Sant Lluís, 1971) s’inicià a la fotografia el 1993 de forma autodidacta i uns anys més tard s’hi va dedicar professionalment, i va potenciar l’opció personal de la imatge en blanc i negre. També va iniciar els estudis de Belles Arts.

En la seva fotografia d’autor predomina la visió personal, creant un llenguatge poètic i metafòric. Aquest procés creatiu és el que més l’interessa. Per aquest motiu s’ha dedicat especialment a concerts i retrats.

Finalistes

Les dues obres finalistes són fotografies de les que són autors Josep Taltavull Salord i David Arquimbau.

«Dramàtic viatge», fotografia finalista de Josep Taltavull Salord
«Taula o la pell d’en Tiberi», fotografia finalista de David Arquimbau Sintes