L’ecologista Cristòfol Mascaró, a una excursió

TW
1

El GOB organitza el pròxim diumenge 25 una sortida en homenatge a Cristòfol Mascaró, qui va ser el seu coordinador a Menorca fins que va perdre la vida als 61 anys a causa d’una aturada cardíaca el passat mes de desembre.

Per celebrar el seu llegat de compromís amb la protecció ambiental de l’Illa, el GOB ha pensat en realitzar una de les seves activitats preferides: una excursió.

Tots aquells que hi vulguin participar s’hauran de dirigir a les 10 hores a l’aparcament situat al llevant de la platja de Sant Tomàs. Una vegada tots s’hagin reunit allà, a les 10.30 hores s’iniciarà el trajecte cap al prat de Son Bou, un itinerari que no presenta dificultats i que s’estima acabar a les 13 hores.

A més, també servirà com a record de la primera de les seves 28 publicacions com a autor, «Introducció a la vegetació de Son Bou», la qual data de l’any 1987.

Durant la caminada es produiran diverses intervencions per a recordar les múltiples facetes que convergien en una persona que, segons els seus companys d’organització, era «discreta», però extremadament activa en diferents camps, com era la recerca naturalista, el coneixement de la    botànica, l’activisme ecologista o l’educació ambiental, entre altres.