El conseller Joan Pons i el director del Congrés, Pep Suárez

TW
0

El Llatzeret acull fins diumenge el II Congrés Internacional d’Escacs, Educació i Salut, que reuneix experts, professionals i entusiastes d’aquesta pràctica. L’objectiu de la trobada és explorar els beneficis dels escacs en l’àmbit de l’educació i la salut, destacant la seva capacitat per a promoure el desenvolupament cognitiu, emocional i social, així com el seu impacte en la millora del benestar mental i físic.

La trobada compta amb més de 100 participants inscrits i, a més, es retransmetrà en línia a 180 països del món. Entre d’altres, hi participen la vicepresidenta de la International Chess Federation (FIDE), Dana Reizniece-Ozola, i el president de la Federació Espanyola d’Escacs (FEDA), Javier Ochoa.

Durant el congrés es duran a terme conferències, taules rodones i tallers pràctics que aborden diversos temes relacionats amb els escacs i la seva aplicació en l’educació i la salut. Es discutiran recerques recents, experiències pràctiques i estratègies per a integrar els escacs de manera efectiva en entorns educatius i programes de salut.