La fira permet mostrar la tasca que duen a terme els alumnes i els professos dels instituts participants en aquesta quarta edició. Els visitants es mostren interessats. | Katerina Pu

TW
1

La quarta edició de la Fira de la Ciència i la Tècnica, que patrocina la Fundació Rubió, va obrir ahir les portes, amb un destacat suport institucional, com un reconeixement al valor d’aquesta iniciativa, que beneficia als estudiants dels instituts de Menorca.

Els deu expositors, dels quals vuit són alumnes de centres de l’Illa, van rebre la visita dels consellers del Govern Antoni Vera, d’Educació, i Juan Manuel Lafuente, titular de la Conselleria de la Mar i del Cicle de l’Aigua, acompanyats del conseller de Cultura, Joan Pons Torres, la regidora Susana Salom i el presidente de la Fundació Rubió, Hipólito Mercadal. José Antonio Fayas ha estat el principal impulsor de la fira.

Alumnes explicaven ahir els seus projectes científics a les autoritats. | Katerina Pu

Visites dels estudiants

La Fira va estar oberta ahir al públic per a poder conèixer els projectes dels deu expositors. Avui està tancada i tornarà a obrir de dilluns a dimecres per rebre les visites dels alumnes de gairebé tots els centres de l’Illa.