Saturnino Cisneros, al costat del quiosc de la plaça d'Artrutx.

TW
1

La fortuna ha somrigut a Ciutadella amb el repartiment de 350.000 euros gràcies al cupó diari de l’ONCE del passat dimecres dia 27 de març. Concretament, són 10 cupons del nombre 46721 que han estat premiats amb 35.000 euros cada un d’ells.

L’agent venedor de l’ONCE Saturnino Cisneros Benito ha estat el que ha repartit aquesta quantitat de doblers entre els seus afortunats clients. Cisneros, de 62 anys i que aquest mes d’abril en complirà 63, és natural de Valladolid i des de fa trenta-quatre anys resideix a l’Illa. Està casat i té una filla i un fill. Durant els primers trenta anys va treballar en el sector de la construcció, els dos primers vivint a Maó i després va traslladar la seva residència a Ciutadella.

És agent venedor de l’ONCE des de fa catorze anys i el seu horari de feina és de les 9 a les 13 hores i de les 16 a les 20 hores. Ahir era el protagonista del carrer pel fet d’haver venut els deu cupons premiats, la meitat entre clients habituals i la resta que hi solen anar de tant en tant. «Estic molt content, la veritat és que ja tocava, però en tost de deu cupons premiats haurien d’haver estat cent», assegura. Assenyala que en anys anteriors també ha venut cupons que han estat premiats, un d’ells amb el Gordo de l’ONCE també per un import de 35.000 euros.