La presentació de la campanya de degustacions, aquest divendres a l'Hotel Port Mahon. | Gemma Andreu

TW
1

Cinc hotels de Maó es comprometen amb la promoció del producte local de Menorca a través de la iniciativa «Tasts històrics Ciutat de Maó». Entre el 19 d'abril i el 16 d'agost es duran a terme diferents jornades gratuïtes amb degustacions al Catalonia Mirador des Port, Hotel Port Mahón, Hotel Artiem Capri, Hotel Jardí de Ses Bruixes Collection i Hotel Hevresac.

L’Ajuntament de Maó ha presentat la iniciativa aquest divendres juntament amb les empreses participants. L'activitat, que requereix inscripció prèvia, té l’objectiu de promocionar els productes de quilòmetre zero, com el formatge, el vi, la mel o l’oli, mitjançant el patrimoni turístic. Cada tast estarà dedicat a un d'ells.

gg120424005 (3).jpg

«Tasts històrics Ciutat de Maó» vol donar a conèixer les bondats del sector primari, al temps que es dona l’oportunitat a la gent que ho desitgi de conèixer aquests espais hotelers de Maó, alguns dels quals encara resulten desconeguts per a bona part de la població maonesa.

La tinenta d’Alcaldia de Promoció Econòmica, Susana Salom, explica que des de l’Ajuntament es vol apostar pel sector primari i cercar maneres noves de promocionar el producte local. «Crear aquesta sinergia amb el sector turístic és molt interessant, també per als hotels que obriran les seves portes per donar-se a conèixer, també, a la gent d’aquí».