El actes de la festivitat de Sant Isidre s'han presentat aquest divendres. A la imatge, Paula Barca, gerent de Fibralink; el regidor Ramón Sintes; el batle Pedro Pons; la consellera Maria Antònia Taltavull; i els organitzadors de la desfilada Pedro Martí Marques i Juan José Martí Barber.

TW
0

Ferreries estrena una nova fira dedicada al camp. Es tracta de la I Fira de Sant Isidre, patró dels pagesos, que se celebrarà el cap de setmana del 17 al 19 de maig i que comptarà amb més de 40 expositors que posaren a la venda el producte local agroalimentari i artesà.

L'objectiu de l'Ajuntament és «promoure el producte local i realçar i donar visibilitat a tota la feina que fan els productors i es volen donar a conèixer tots de productes que surten de la terra de Menorca».

La fira serà l'acte central de la festivitat de Sant Isidre, que Ferreries començarà a celebrar el dissabte 11 de maig (19 hores), amb una desfilada del camp, en la que també participaran mitjans de transport agraris i es faran demostracions de feines i eines antigues. Els actes continuaran diumenge 12 amb una obra teatral a l'auditori (20 hores) i el dimecres 15 de maig (12 hores) amb una missa en honor a Sant Isidre.

La fira de Sant Isidre obrirà les portes a les 17 hores del divendres 17 de maig, i es podrà visitar tot dissabte i el matí de diumenge. Durant tot el cap de setmana s'han organitzat diverses activitats que complementaran la fira, des de jocs rurals en família, taller relacionats amb el camp i el producte local, exposició de vaques, showcooking, vermuts musicals, balls folklòrics i un concurs de rebosteria. Així mateix, el dissabte i el diumenge hi haurà a la plaça Espanya castells inflables per als més petits.

Homenatge i concert

L'Ajuntament de Ferreries també ha organitzat un homenatge a una de les famílies que du més anys al sector agrari, la família Bosch Truyol, que suma quatre generacions de pagesos al lloc de sa Terra Rotja.

També s'ha inclòs en el programa de la festivitat el concert per celebrar el centenari del CE Ferreries, a càrrec de Pèl de Gall, Ritmo Menorca i JazzWowen, que tindrà lloc el diumenge a les 20 hores a l'aparcament de l'Auditori.