Un instant de l'actuació del grup Tèquina, compartida des del Molí de Baix de Sant Lluís.

TW
0

La il·lusió i el talent de sis grups musicals juvenils s’ha pogut gaudir aquest dissabte en el retorn als escenaris del Festival Menorca Jove, després d'un parèntesi de quatre anys.

Les bandes juvenils encarregades d'omplir d'energia la primera part de la vetllada a la Plaça des Ramal d'Alaior van ser Tèquina, Es Xubecs, Lírica y Castigo, Sutja, Xafogor i La Huella. Després, va ser el torn de grup convidat, en aquesta ocasió els reconeguts Fraggles Rock.

El Festival Menorca Jove, que enguany ha arribat a la seva edició número 13, s’ha celebrat a Alaior per tercera vegada. El generós escenari instal·lat a la Plaça des Ramal va rebre els primers grups partir de les set del capvespre.

Un instant de l'actuació del grup de pop rock Es Xubecs. | Foto: Injove

Fer visible la música i els joves

«Alaior és una ciutat jove que respira música, art i cultura, i açò ens permet donar visibilitat a tots aquells joves que gaudeixen de la música i que tenen molt de talent, creativitat i iniciativa», ha destacat el batle José Luis Benejam.

El certamen s'organitza gràcies a la col·laboració entre l'Institut de la Joventut de Menorca, a través del programa Alternanits, l'àrea de Cultura del Consell i l'Ajuntament d'Alaior.