Miki Borràs i Lluís Camps.

TW
1

Es Castell ha donat a conèixer qui assumirà el paper de caixer batle a les pròximes festes de Sant Jaume. Es tracta de Miki Borràs, qui ha estat designat pel vincle i experiència que té en el món dels cavalls i les tradicions del poble.

El nomenament, que es fa per delegació del batle Lluís Camps, es va anunciar a la junta de caixers que es va celebrar dimarts al vespre. «Per jo és un orgull representar el meu poble com a caixer batle. Ha estat una sorpresa, una designació inesperada, que intentaré representar de sa millor manera possible», va expressar Borràs.

Miki Borràs (Es Castell, 1981) és un apassionat dels cavalls, esportista de doma clàssica i doma menorquina. A més a més, fa 27 anys que surt a la colcada de les festes des Castell.

Per aquest fet, el batle Lluís Camps valora d'ell que és «una persona experimentada i compromesa amb el món dels cavalls i les festes del poble, que compta amb els valors i trets per representar la institució dins aquesta important celebració des Castell».