Ciutadella, Maó Ferreries i Es Migjorn Gran han viscut aquest passat cap de setmana la festa del Corpus Christi. | Gemma Andreu

TW
2

Ciutadella, Maó Ferreries i Es Migjorn Gran han viscut aquest passat cap de setmana la festa del Corpus Christi, coneguda com a Solemnitat del Santíssim Cos i Sang de Crist, amb la celebració de l’Eucaristia i processons al carrer.

El bisbe Gerard va presidir l’Eucaristia el dissabte a l’església de Santa Maria, a Maó, i diumenge a la Catedral de Menorca, a Ciutadella, que van donar pas a la celebració de les respectives processons.

El bisbe Gerard va subratllar a l’Eucaristia de la Catedral la necessitat de construir camins de fraternitat i adoptar el compromís social davant una realitat colpejada per les guerres, el drama de les migracions, l’exclusió i maltractament cap a les dones, la precarietat laboral i la problemàtica de l’habitatge, entre altres.

Actes

A l’església de Sant Bartomeu, de Ferreries, es va celebrar l’Hora Santa de Caritas davant el Santíssim, mentre que a l’església de Sant Cristòfol, as Migjorn Gran, es va celebrar l’Eucaristia i, a continuació, la processó.