Concert de la Banda l’any 2022

TW
1

El municipi de Maó encetarà el seu programa de festes d’estiu a Sant Joan, continuarà amb Sant Pere i acabarà amb la Mare de Déu del Carme. Així ho determina el programa d’actes del període estival al terme municipal presentat aquest dimecres.

En primer lloc, el parc des Freginal acollirà el pròxim diumenge 23 de juny la nit de Sant Joan, en la qual es durà a terme un taller d’enramat de canyes verdes, l’entrega de premis als millors bujots i l’encesa del fester. Com no podia ser d’una altra manera, el vespre estarà amenitzat pels grups musicals Pinyeta Pinyol i Espina.

L’endemà arribaria el torn per celebrar Sant Joan als barris de Camí d’en Barrotes —que recuperen el seu fester—, es Grau, sa Mesquida, Llucmaçanes, Sant Climent i l’Ermita de Sant Joan des Vergers.

Pel que fa a les activitats relacionades amb la festivitat de Sant Pere, aquestes es desenvoluparan durant el cap de setmana del 28 al 30 de juny al port de Maó. Entre elles es troben el ja tradicional concert d’estiu de la Banda de Música de Maó, o la navegació a vela llatina i la travessada nedant pròpies del dissabte 29. A la jornada també s’hi sumen el tradicional joc del capellet, el passacarrer amb gegant i el sopar de peix frit.