TW
0

He de reconéixer que estic gratament sorprès per la repercussió de l'article que publicava el passat divendres com a contracrònica a l'acte de la primera arribada oficial de vaixells al nou port exterior de Ciutadella. Des d'aquell dia, molta gent em demana pel rellotge que em van regalar els senyors de Ports de les Illes Balears. Només els puc dir que em va gros, i que si algú està interessat, li puc fer un bon preu. O encara millor, potser el subhasto i dono el que pugui aconseguir a alguna causa benèfica. Bromes a part, la gran pluja de comentaris sobre aquell article no fa més que demostrar que les velles formes en política ja no serveixen.

Noticias relacionadas

La gent ja no fa cas a les maratons d'inauguracions, visites d'obres i fotos somrients. En l'actual ambient de desafecció ciutadana cap a la política, la gent que es dedica a aquest noble ofici hauria d'esmerçar-se més en trobar fórmules originals de retornar la confiança cap als polítics.

Seguir amb els costums de sempre no fa més que incrementar el desencant ciutadà, i al final, augmentar la temuda abstenció. Queden menys de dos mesos per a les eleccions. Tal vegada encara hi ha temps per recuperar la gent. Crec que aquesta societat nostra encara creu en les bondats de la política, però no en els polítics. Des d'aquí, els animo a esforçar-se perquè la gent canvïï d'opinió. M'encantaria que ho aconseguissin.