TW
0

A les 12.02 hores del passat dimecres 20 de març començava la per a molts tan esperada primavera. Deixem enrere els dies més freds del any i comencen 92 dies, 18 hores i 2 minuts de transició a l'estiu, que arribarà el 21 de juny a les 7.04 hores del matí.

Cel rogent que anuncia pluges de fang
Cel rogent que anuncia pluges de fang

I és que la primavera no és res més que això, un impàs, una espera a l'estiu, una estació pont que ens treu a poc a poc dels dies més curts, foscos i freds de l'any per anar entrant poc a poc, dia rere dia, en una situació més plàcida amb dies més llargs, clars i lluminosos.

Això sí, no hi ha que oblidar que com a bona estació de transició és una estació de canvis bruscos de temps. Tan prest passarem a anar amb màniga curta com a tornar a treure algun jersei, sobretot de matinada i nit. Els dies clars i assolellats s'alternaran amb dies grisos i plujosos, les situacions de sud, humides i amb pluja de fang, també faran la seva aparició, tindrem boires, tramuntana, sol i pluja.

El camp verd de Menorca
El camp verd de Menorca
Noticias relacionadas

Les tempestes amb els primers calors poden començar a ser més intenses que a l'hivern i podem tenir algun cap de fibló o esclafit. El camp esclatarà en colors de cents de flors i el verd de Menorca es mudarà a ocre a mesura que s'atraqui l'estiu.

El blau del mar brillarà més que mai i podrem començar a posar els peus a una aigua que de cada dia s'anirà escalfant més i més...

L'aigua del mar s'escalfa dia rere dia
L'aigua del mar s'escalfa dia rere dia

I és que per a molts la primavera és de les estacions més polides que tenim i on Menorca ressorgeix amb més força que mai dels llargs dies d'hivern.