TW
0

"Aquest deu ser el lloc" és una notable novel·la de Maggie O'Farrell (Irlanda del Nord, 1972) que té com a principals protagonistes una dona i un home madurs que enceten una relació. Ella és la Claudette Wells, una exactriu i directora de cinema francesa que un dia decideix desaparèixer de la seva anterior vida d'estrella i viure aïllada del món a una remota granja d'Irlanda. Ell és Daniel Sullivan, un professor universitari de Califòrnia que deixa enrere un divorci i dos fills al qui no veu mai per començar una nova vida junt amb l'enigmàtica Claudette.

Tan ella com ell tenen fills, germans, ex, amics i la història segueix també les seves passes. Són aquest personatges, diguem-ne secundaris, els que donen força a la novel·la. Un nen amb problemes a la pell, un altra que és tartamut, una dona que vol tenir un fill i no pot... Les seves vides s'encruen amb la dels protagonistes per enriquir la trama.

La història del Daniel i la Claudette pren un nou gir quan ell sent una notícia per la ràdio sobre una Antigua novia amb qui va perdre el contacte fa anys.

Aquest deu ser el lloc

Maggie O'Farrell

Traducció de Marc Rubió

L'altre editorial

478 pàgines