TW
0

Elegir l'horari
familiar

Finalment a Calós i a la Consolació ens deixaran triar l'horari escolar i l'horari familiar. Amb açò no només elegirem a quines hores aniran els nostres fills a classe, sinó que podríem començar a organitzar de forma més coherent el seu temps lliure.

A Ciutadella tot es va organitzant en funció dels capvespres sense classe, i no voler-nos adaptar vol dir que els nostres fills perden oportunitats. Hi ha activitats extraescolars que comencen a partir de les 16 hores, i els que les fan més tard ja han pogut enllestir els seus deures.

Els altres fillets no estan sotmesos a l'estrès d'un capvespre que comença a les 17 hores i que no dóna per tot el que volen fer, i sobretot no dóna per gaudir de la família, un valor que cal recuperar.Ens han imposat un percentatge de participació molt elevat, cal que tots anem a votar el que més ens convengui, però tots hem d'anar a votar perquè el resultat sigui el que realment vol la majoria a les nostres escoles.

Guillem Genestar
Ciutadella

Carta de
un intruso
Referente a los artículos de los días 23 y 24 de este mes, que denuncian la situación de los guías oficiales y los guías no titulados.

La valoración de la calidad del trabajo de los mal llamados guías "no profesionales", algunos con 15 ó 20 años de experiencia, con amplios conocimientos del pasado y presente de la Isla y sus habitantes, dominando varios idiomas), me parece gratuita e infundada.

La calidad de las excursiones turísticas en Menorca es muy alta, un hecho demostrable, con la gran satisfacción demostrada por parte de los participantes y los explícitos elogios por parte de los TTOO.

La lucha de algunos (4?) guías titulados con las agencias, es una lucha económica y no justamente para mejorar la calidad de las excursiones, ya que según en el idioma o idiomas en que se ofrecen, no pueden realizar correctamente.

Sobre este viejo problema, se podría gastar mucha tinta. Son muchos los proveedores, profesionales, relacionados directa o indirectamente con las excursiones, que son los que sufren las consecuencias de este acoso.

Preguntemos a los afectados, ¿quiénes son el problema?

Ronald Fritz
(guía acompañante "intruso")