TW
0

En solidaridad con las familias de Cala Figuera

Como vecino de Es Castell me solidarizo con todas las familias de Cala Figuera y en especial con Raúl Pons. Mucho nos cuesta a todos llegar a conseguir mínimamente nuestros sueños, como son la consecución de una vivienda entre otros.

Bien están los planes de embellecimiento de nuestro magnífico puerto, bien está que se promocionen obras para dar trabajo a los menorquines, con lo que está cayendo, pero la voracidad recaudatoria de la Autoridad Portuaria me parece fuera de lugar. Hay decisiones que pueden ser conformes a derecho, pero la ética y la estética de las mismas deja mucho que desear. Creo sinceramente, que otro modo de hacer las cosas es posible.

Por cierto ¿cómo quedamos en sostenibilidad? y nuestra marca Reserva de la Biosfera ¿es que no cuenta para nada? Queremos explicaciones claras, y apoyemos todos a los vecinos de Cala Figuera, porque cualquier día puede pasarnos algo similar. Definitivamente, una marina seca que ocupe el lugar que deja vacante la antigua CAMPSA, me parece una buena idea, pero los que se merecen un mejor trato son los vecinos, que después de sufrir muchos años los olores de combustible, ruidos y tener semanalmente una bomba de relojería en la puerta de su casa, repito, merecen más respeto y mejor suerte. Mucho ánimo, y esperemos que todo se resuelva a gusto de todos.

Lluís Camps
Es Castell

Als pares i mares de 6è d'Educació Primària…

La secundària s'apropa i un munt d'aspectes del dia a dia ens amoïnen. Tenim en comú que els nostres fills i filles entren de ple a l'adolescència, comencen a evidenciar canvis físics, a manifestar canvis d'humor i irritabilitat, es troben en conflictes, mostren interès per segons quins amics i menys per d'altres que pensàvem que eren amics, declaren amb més convenciment les seves preferències (que no sempre són les que haguéssim desitjat), han d'aprendre a fer un bon ús de l'internet, a dir no a les drogues i a l'alcohol, i un llarg etcètera.

Per tot això, considerem que la iniciativa de l'Ajuntament de Maó d'oferir espai i sobretot una persona experta com el mestre Ernest Fortuny per a moderar un fòrum de pares i mares d'alumnes de 6è de Primària en una trobada mensual, és una gran idea.

Durant les aproximadament vuit trobades que hem realitzat des de la tardor fins el maig hem pogut aclarir força dubtes i rebre consells magistrals per a que entenguem millor els nostres fills i orientem la seva educació tan bé com puguem.

N'Ernest, sempre amb aquell punt de modèstia, des de la seva dilatada experiència com a professor i com a pare, ha sabut convèncer-nos amb el seu bon exemple i les seves aportacions teòriques dels beneficis que s'aconsegueixen tan sols emprant el sentit de l'humor, l'empatia i l'expectativa positiva. Sense dubte les millors eines per a aconseguir una bona convivència a tots nivells.

Molt sinceres gràcies, Ernest.

Gràcies també a l'equip de govern de l'Ajuntament de Maó per donar cabuda a la iniciativa. Desitjam que es pugui repetir en anys venidors.

Marta, Joni, Lena, Rafel, Carme, Conchi, Magda, Kiko, Mari, Tina, Fanni, Feli, Miquel i tots els participants del Taller per a pares i mares amb fills a 6è de Primaria (2009-2010)
Maó